Adidas x Jeremy Scott

Posted in merken, Schoenen, Sneakers by admin - sep 02, 2013

De meesten van jullie zijn waarschijnlijk wel bekend met Jeremy Scott. Deze Amerikaanse designer staat bekend om zijn opvallende designs die door veel celebrities gedragen worden. Zo zijn onder andere Kanye West, Beyoncé, Lady Gaga en Katy Perry gespot in designs van Jeremy Scott.

Ook geniet deze ontwerper faam vanwege zijn werk voor Adidas. Deze samenwerking heeft al veel bizarre ontwerpen voortgebracht. Bekende voorbeelden, die je ook op de Nederlandse straten wel eens tegenkomt, zijn de Adidas JS Wings en de Adidas JS Wings 2.0. Deze schoenen, met hun grote vleugels, mogen met recht klassiekers genoemd worden. Naast schoenen bevat de “Jeremy Scott for Adidas Originals by Orignals”-collectie ook andere kledingstukken. De top 20 beste sneakers uit de collectie moet je beslist even bekijken op sneakerwatch.com.

De laatste toevoeging aan de collectie is wederom een zeer bizar design. Bij eerdere ontwerpen waren al verschillende diersoorten het slachtoffer, ditmaal is het de beurt aan de panda. De Adidas JS Panda’s lijken bijna meer op pluche knuffeldieren dan op schoenen. Deze schoenen zijn vanaf 1 augustus te koop. Wellicht is het iets voor supporters van het Wereld Natuur Fonds…

adidas_js_panda1-300x200

 

Tags: COMMENTS

Laat een reactie achter