Mode in kleding en geschenken

Posted in Kleding by admin - aug 29, 2013

De mode in zijn algemeenheid kent een hoge omloopsnelheid. Wat vandaag nog hip is, kan morgen al weer uit zijn. Ook bij het geven van relatiegeschenken zien we altijd weer verschillende trends. Momenteel zijn bijvoorbeeld relatiegeschenken met een duurzaam karakter, de zogenaamde ‘groene geschenken’ erg in de mode.

Shirts met print

Anders dan een paar jaar geleden is het totaal geaccepteerd om een shirt met een stoere print te dragen. Deze dient aan de andere kant wel groot te zijn afgebeeld en een duidelijke boodschap te dragen. Hierbij geldt dat de print zo stoer mogelijk moet zijn en het liefst in woorden duidelijk maakt welke stijl er wordt gedragen.

Accessoires

Ook een groot aantal verschillende accessoires zijn in, vooral bij jongeren. Dit komt onder andere door het feit dat veel jongeren tegenwoordig de mogelijkheid en kennis hebben om zich goed te kleden. Om u dan toch te kunnen onderscheiden van anderen is het van belang gebruik te maken van accessoires. Het is wat dat betreft dan ook niet vreemd dat veel jongeren er voor kiezen om de mode aan te vullen met een aantal extraatjes.

Artikelen bedrukken

Net zoals het nu in is om een shirt te bedrukken met een opvallende print, is het al langere tijd populair om relatiegeschenken te bedrukken. Net zoals op een T-shirt draag je met een bedrukt relatiegeschenk een bepaalde boodschap uit die bedoeld is om op te vallen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfslogo, of specifieke bedrijfskleuren.

Bedrukte T-shirt

 

Tags: COMMENTS

Laat een reactie achter