Hugo Boss!

Posted in Kleding, merken by admin - sep 04, 2013

Hugo Boss of Boss is een kledingproducent met hoofdvestiging in Metzingen in Baden-Würtingen in het zuiden van Duitsland. Naast kleding maakt Boss ook schoenen, riemen, parfums, brillen en horloges. Het werd opgericht in het jaar 1924 door Hugo Ferdinand Boss en produceerde alleen maar werkkleding, zoals uniformen.
Hugo maakte ook voor de Nazi overheid uniformen van hoogwaardige kwaliteit. De uniformen van de SS,SA, Hitler jugend en zelfs van hoge nazi officieren werden door Hugo Boss gemaakt. Hugo zelf stierf in 1948 en zijn zwager nam zij bedrijf over. Tegenwoordig is Hugo Boss uitgegroeid tot de topmerken in de mode wereld en concurrert met grote namen zoals, tomy hilfiger, armani en andere topmerken. Hugo heeft en heel groot assortiment. Er zijn verschillende soorten merken binnen hugo boss zelf zoals, BOSS Black (voor Business en avondkleding), Boss Selection( dure herenkleding), Boss Orange ( Vrije tijds kleren en sport/zomer kleding) en Boss Green dat alleen maar sportkleding maakt.

Boss heeft voor vrouw en man jong en oud kleren. Hugo is een kinder merk binnen de Boss lijn. Boss Women voor de vrouwen. Tegenwoordig is er in elk grote stad een Hugo Boss winkel en in elk Outlet store. De parfums van Hugo Boss verkopen ook heel goed vooral de mannen Parfums. De fijne aan Boss is dat je ook goedkopere kledingstukken kunt kopen, dus iedereen kan er wat kopen terwijl het een hoogwaardige kledingmerk is. Het is ook heel gevarieerd je kunt allerlei stijlen kleding kopen er is voor oud en jong iets te vinden.

Hugo Boss

Tags: COMMENTS

Laat een reactie achter