Mee naar 2012

Posted in Geen categorie by admin - aug 29, 2013

Hoe verleidelijk het ook is om ieder jaar voor elk seizoen een nieuwe garderobe aan te schaffen, voor de meeste van ons is dit helaas niet haalbaar. Ondanks de steeds wisselende modetrends zijn er altijd items die nog een jaar mee kunnen of zelfs langer. Op het gebied van schoenen waren dat de laatste jaren de bontlaarzen en dan vooral de Uggs.

fashion-tumblr_lcbjz1XaQA1qa9o8bo1_500

iedereen heeft natuurlijk die paar belangrijke basisitems in zijn kast hangen die eigenlijk nooit uit de mode raken. Deze mogen ook best wat duurder zijn. Voor iedereen die graag de mode volgt is het goed om te kijken bij de betaalbare winkels. Kledingwinkels als Zara en H&M hebben items die passen bij de mode van nu maar toch betaalbaar zijn zodat het niet uitmaakt dat het maar een jaar mee kan.

Ook dit jaar zijn er weer een aantal trends die meegenomen zijn vanvorig jaar. Dingen die nog steeds veel te zien zijn bij ontwerpers zijn de felle kleuren, Peter Pan kraagjes, suit en spijkershorts en doorzichtige kanten jurken zijn een aantal items die ook dit jaar weer terug komen.

Dit betekend natuurlijk niet dat er geen reden is om te winkelen. Er is altijd ruimte in je kledingkast voor een paar extra kledingstukken.

Tags: COMMENTS

Laat een reactie achter